Onderwijs & Educatie

Op het sportveld worden kinderen veel levenslessen bijgebracht: van teamwork en winnen tot discipline en het omgaan met verlies. Maar Innovation Clubhouse kan een bredere rol spelen in educatie en onderwijs, bijvoorbeeld voor of na de training.

"Het Innovation Clubhouse biedt de mogelijkheid meer kinderen, jongeren en ouderen in contact te laten komen met beschikbare educatie en onderwijs."

Onderwijs en educatie zijn een belangrijke voorwaarde voor kansengelijkheid. Het Innovation Clubhouse biedt de mogelijkheid meer kinderen, jongeren en ouderen in contact te laten komen met beschikbare educatie en onderwijs, omdat alle doelgroepen naar het clubhuis komen om te sporten of om te kijken naar sport. Hier kunnen slimme combinaties gemaakt worden. Het Innovation Clubhouse kan bijvoorbeeld een rol spelen in de naschoolse opvang en huiswerkbegeleiding voor de training. Ook kan het Innovation Clubhouse bijvoorbeeld een rol spelen in het aanbieden van lezen in samenwerking met de bibliotheek, het terugdringen van laaggeletterdheid voor volwassenen, of juist het vroegtijdig signaleren en wegnemen van achterstanden in samenwerking met de voorschool.

Bekijk ook onze andere innovatiethema's

Gezondheid & Beweging

Sociale Inclusie

Kan jouw organisatie helpen bij het vergroten van onze impact?

We horen graag van je.

Neem contact op